Voel U thuis bij ons in de ongedwongen sfeer van In de Zotte Wilg aan de oevers van de Kleine Poel van de Westeinderplassen in Aalsmeer. 
Blaadje links

WELKOM IN CAFÉ RESTAURANT IN DE ZOTTE WILG

Blaadje rechts

Welkom op het mooiste plekje aan de Westeinderplassen!

Heerlijk lunchen, dineren of borrelen in een ongedwongen sfeer, op ons terras aan het water of binnen in ons gezellige restaurant. "In de Zotte Wilg" is prachtig gelegen in Aalsmeer, aan de oevers van de Kleine Poel, omringd door Jachthaven Drijfhuis met z'n vele boten en schepen. U heeft een groots uitzicht op het water en de nabij gelegen eilandjes.

U kunt bij ons de gehele dag door terecht voor een heerlijke kop koffie of thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Onze uitgebreide lunchkaart zal u verrassen, u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten van de kaart of ons2,3 of 4 gangenmenu.
Eind van de dag een borrel, alleen of met vrienden of familie? Bij ons aan de bar, op het terras of rond de open haard is het altijd gezellig.

Ook verwelkomen wij u uiteraard graag voor een uitgebreid diner. Vraag dan eens naar onze, met liefde en zorg opgezette, wijnkaart voor een mooi en passend glas wijn. Heeft u wat minder tijd, dan zijn we u ook graag van dienst.

Bij "In de Zotte Wilg" is heel veel mogelijk. Of het nu gaat om een receptie, bruisend feest, jubileum, barbecue, diner met een grote groep, vergadering of condoleance, wij staan klaar om u op maat te adviseren en ervoor te zorgen dat het precies wordt zoals u dat voor ogen heeft; en beter zelfs!

Wij zijn iedere dag van de week geopend vanaf `s ochtends 11:00 tot 23:59 uur, we begroeten u graag in "In de Zotte Wilg"!


Peter Schwegler en zijn team.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR

EEN KEUKEN MEDEWERKER M/V

UREN IN OVERLEG

ENIGE ERVARING GEWENST

BEL 0297-324606

OF MAIL: INFO@ZOTTEWILG.NL

WIJ ZIJN VANAF 23 DECEMBER
T/M 1 JANUARI GESLOTEN

PRETTIGE FEESTDAGEN
WE ZIEN U WEER GRAAG IN 2019

DIRECTIE EN MEDEWERKERS


ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

WAAR

Café Restaurant In de Zotte Wilg
Uiterweg 27-A
1431AA Aalsmeer

OOK OP:

Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Twitter Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Facebook

RESERVEREN

TEL: 0297 - 32 46 06