Blaadje links

WELKOM IN CAFÉ RESTAURANT IN DE ZOTTE WILG

Blaadje rechts

KERSTMENU

KERSTMENU 2017


VOORGERECHTEN

BORD VAN DRIE:
Drie soorten wildpaté ( hert, wild zwijn en eend ) geserveerd met notenboter
vruchten chutney en donker brood
of
RIB EYE:
Salade van gerookte rib eye met een morille truffeldressing,
gesnipperde geitenkaas en nootjes
of
DUO VAN GEROOKTE VIS:
Huis gerookte zalm en Rekelhof paling geserveerd met
bieslook-knoflookcréme en biobuns

TUSSEN GERECHTEN

Licht gebonden ossenstaartsoep met Madeira
OF
Kreeftenbisque met een scheutje cognac

HOOFDGERECHTEN:

HERTENBIEFSTUK:
Schotse hertenbiefstuk met een gerookte knolselderijpuree
met een witte portsaus van szechuanpeper en ananas
OF
OSSENHAAS:
Twee ossenhaasmedaillons met een taartje van perupas-aardappel
en paddenstoelen met truffelsaus
OF
MEERVAL:
Rouleaux van meerval gevuld met zalmmousse omwikkeld met spek
op een puree van paarse aardappel met saffraansaus

DESSERT:

Kerstdessert

PRIJS PER PERSOON € 49.95

Reserveren:
INFO@ZOTTEWILG.NL
0297-324606


Wat wij van u vragen is om uw keus voor 20 december
aan ons door te geven via email of per post

 

UW RESERVERING IS PAS DEFINITIEF OP HET MOMENT DAT U
UW KEUS AAN ONS HEEFT DOORGEGEVEN

 

U wordt vanaf 17.00 ontvangen,

en om 18.30 uur beginnen wij met het diner

Voor en tijdens het diner is er live entertainment van

DE CRAZY LADY'S AND GUEST

NAAM:
ADRES:
EMAIL:
TELEFOON:
AANTAL PERSONEN
EERSTE KERSTDAG ( MAANDAG )
TWEEDE KERSTDAG ( DINSDAG )

UW KEUZE:

VOORGERECHTEN:

BORD VAN DRIE
RIB EYE
DUO VAN VIS

****

OSSENSTAART SOEP
KREEFTENBISQUE

****

HOOFDGERECHTEN

HERTENBIEFSTUK
OSSENHAAS
MEERVAL

****

DESSERT


KERSTMENU

OOK DIT JAAR

ZIJN WE BEIDE KERSTDAGEN 

GEOPEND VANAF 17.00 UUR

Onder  "DE KAART" vind u het

KERSTMENU.

EN VERDERE INFORMATIE.

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

WAAR

Café Restaurant In de Zotte Wilg
Uiterweg 27-A
1431AA Aalsmeer

OOK OP:

Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Twitter Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Facebook

RESERVEREN

TEL: 0297 - 32 46 06