Blaadje links

WELKOM IN CAFÉ RESTAURANT IN DE ZOTTE WILG

Blaadje rechts

BUFFETTEN

KOUD BUFFET              
vanaf 30 personen  €  26.95 p.p.

                             uitbreiding per warm gerecht €  5.25 p.p.           

Proeverij plank van de chef
Met diverse Hollandse en buitenlandse kazen, diverse Iberico worst soorten
en rauwe ham soorten met bijpassend garnituur zoetbrood, donkerbrood,
tapenade en jam

Carrousel van de vissersvrouw
Carrousel van amuse glaasjes gevuld met Hollandse garnalen, koud kreeftensoepje met gamba’s 
visplank met gerookte zalm uit eigen rokerij - plank met gerookte forel en paling, en een vissoepje

Vittello tonato
Huisgerookte dun gesneden kalfsrugfilet, geserveerd op een schaal met salade van antipasta afgegarneerd met een tonijn mayonaise

Carpaccio
Schaal met salade van zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, Parmasaan, pestodressing en dun gesneden ossenhaas

Carrousel van fruit en ham soorten
Carrousel van 2 kleurige meloen cocktail en grapefruit cocktailbegeleid met rauwe ham, Coppa di Parma geserveerd met mozzarella

Het buffet wordt geserveerd met een brood assortiment, tapenade en smeersels
 

 

 

ZOTTE  WILG BUFFET         
vanaf 25 personen  €  24.00 p.p.

               alle uitbreidingen op dit buffet  € 5.25 per gerecht p.p.

Baron Pierre braadstuk
Kalfsrug braadstuk uit de oven aan de tafel getrancheerd
en geserveerd met een saus van seizoens gebonden garnituur

Twee maal vis
Gebakken zalmfilet en tijger gamba’s, geserveerd met safraanrijst
en een tuinkruidensaus

Proeverijplank van de chef  
Met diverse Hollandse en buitenlandse kazen, diverse Iberico rauwe ham
en worst soorten met bijpassend garnituur zoetbrood, donkerbrood,
tapenade en jam

Twee maal een visgerechtje uit de carrousel
Amuse glaasje met een cocktail van Hollandse garnalen en een amuse bordje geserveerd met gerookte zalm uit eigen rokerij


Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

 

 

LUNCH BUFFET       
vanaf 20 personen  €  16.95 p.p.

Tweemaal een soepje uit de ketel

Proeverijplank van de chef  
Met diverse Hollandse en buitenlandse kazen, diverse Iberico rauwe ham
en worst soorten met bijpassend garnituur zoetbrood, donkerbrood,
tapenade en jam

Salade carpaccio
Met diverse soorten sla, pijnboompitten, Parmasaan, pesto dressing
en zongedroogde tomaatjes

Zalmsalade
Met een garnituur van gerookte zalm, sla soorten, gekookt ei, rode ui,
kappers wasabi mayonaise geserveerd met een garnalen
of een runder kroket

Het lunch buffet wordt geserveerd met broodsoorten, boter en smeersels

       *             ***

 

WARM BUFFET               
vanaf 30 personen  € 27.95 p.p.

                  extra uitbreiding per koud gerecht  € 4.75 p.p.

Baron Pierre braadstuk
Kalfsrug braadstuk uit de oven aan de tafel getrancheerd
en geserveerd met een saus van seizoens gebonden garnituur

Gebraden lamsrack koteletten
Geserveerd met knoflook, thijmsaus en pof aardappelen

Gebakken zalmfilet
Met een saus van garnalen en champignons


Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur,
frietjes en rozemarijn-knoflook aardappelen uit de oven
 
 
Geserveerde salades bij hoofdgerechten

Salade crab Louis
Met artisjok, kropsla, ei, olijven, Parmasaan en Ceasar dressing

Salade huisgerookte kip
Met diverse sla soorten, Mediteraanse groenten pasta salade
en rode pesto saus

Amuse glaasje met een cocktail van Hollandse garnalen en een amuse bordje geserveerd met gerookte zalm uit eigen rokerij


Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

 

 

ZOTTE WILG SATE BUFFET  
vanaf 20 personen €  18.95 p.p.

                                                    uitbreiding per gerecht   €  5.25 p.p.

Spies van kip sate

Spies van varkenshaas sate

Geroosterde tijger gamba’s in de knoflook olie
geserveerd met safraan rijst

Geroosterde kebab met pita broodjes en rauwkorst
geserveerd met bijpassende koude sausen

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, brood soorten,
tapenades en smeersels

Geserveerde salade bij het buffet

Salade Bococini met gebakken champignons,
huisgerookte kalfsrugfilet, wilde tomaatjes, kappers, geroosterde
pittenmix en mozzarella

Extra’s dessert

IJstaart vanaf 30 personen  €  5.25 p.p.

Petit dessert op bord, 4 gerechtjes  €  6.95 p.p.

Dessert buffet vanaf 30 personen  €  12.95 p.p.

Verse vruchtjes en 2 soorten schepijs  €  4.25 p.p.

 

FEEST AVOND HAPJES BUFFET     €  22.95  p.p.

Amuse glaasje met Hollandse garnalen cocktail

Amuse glaasje met kreeftensoep en gamba’s

Amuse glaasje met 2 kleuren meloencocktail en rauwe ham

Amuse bordje met carpaccio van ossenhaas

Amuse bordje met Vittello tonato

Stokje Japanse sate


ZONDAG 17 DECEMBER

VANAF 14.30 UUR WHISKY PROEVERIJ

DEZE KEER DE
WHISKY'S SPECIAL CASK

KOSTEN € 25.00 P.P

GRAAG RESERVEREN

INFO@ZOTTEWILG.NL

0297-324606

VOL IS VOL



ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

WAAR

Café Restaurant In de Zotte Wilg
Uiterweg 27-A
1431AA Aalsmeer

OOK OP:

Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Twitter Volg Café Restaurant In de Zotte Wilg ook op Facebook

RESERVEREN

TEL: 0297 - 32 46 06